Antal inlägg: 439

Namn: Christian
Tidpunkt: 2018-05-05 20:13
Stor eloge till alla funktionärer och inblandade på dagens lydnadstävling. Ett mycket bra bemötande och en mycket trevlig klubb att tävla på, kommer garanterat återkomma.

Namn: Patricia Hagström
Tidpunkt: 2018-04-17 12:31
Hej.
Jag har just fått hem en Akita valp som är född 27 november 2017. Jag vill gärna gå hos er eftersom jag tidigare tränat hundar på Ehdk. När startar nästa valpkurs?
Hälsningar Patricia❤️🐶🐕


Svar: Hej Patricia!
Förlåt för sent svar! Som det ser ut nu blir det eventuellt ny valpkurs till hösten.

Namn: Carina T
Tidpunkt: 2016-12-16 15:52
God Jul och Gott Nytt År
önskar pudelmaffian och jag
alla klubbens medlemmar

Jag passar även på att tacka alla tränings- och tävlingskompisar för det gångna året.
Tack till alla styrelse- och arbetsgruppsmedlemmar för ett gott samarbete under de åren jag har varit ordf i klubben, det har varit oerhört givande. Tack även till alla instruktörer och funktionärer för ert engagemang. Tack alla medlemmar för att ni har valt vår fina klubb, hoppas ni fortsätter att gå kurser under våren.

Namn: Ewa
Tidpunkt: 2016-10-05 14:13
Hej!
Ni verkar ha många kanonkursen så jag tänker absolut gå ett par nästa år! När startar ni upp kurserna för våren 2017?


Svar: Hej Ewa!
Kurserna kommer ut till våren här på hemsidan!
Tider och kurser är inte bestämt än.
Men du är välkommen att anmäla dig när kurserna kommer ut. /webmaster

Namn: Malin
Tidpunkt: 2016-04-24 20:52
Vill bara ge er massor med beröm för dagens rallytävlingar! ÄLSKAR att tävla hos er, trevliga funktionärer, bra upplägg, FANTASTISKA priser och rosetter! Tusen tack för en härlig dag! /
Malin och Hewin!


Svar: Tack själv Malin!

Namn: Tina Rosberg
Tidpunkt: 2015-10-10 21:06
Vill bara skicka en hälsning till alla som var delaktiga i dagens Rallytävling. Fantastiskt att ni fick ihop det med alla dessa starter. Vilket jobb ni måste ha lagt ner. Hatten av för er mvh Tina

Svar: Vi tackar och bugar för berömmet!

Namn: Carina
Tidpunkt: 2014-12-22 05:07
God Jul och Gott Nytt År önskas alla klubbmedlemmar.

Stort tack till alla träningskompisar, funktionärer, instruktörer, styrelse- och kommittémedlemmar för ett gott samarbete under det här året.

/Carina med Selma, Märta & Hedda

Namn: Caroline
Tidpunkt: 2014-08-31 17:37
Skickar men avgiften för kurserna till samma postgiro som medlemsavgiften? Om inte vilket postgiro nummer är det för att betala kursavgiften?

Svar: Hej Caroline! Det är samma postgiro till båda. Glöm bara inte att skriva vilken kurs du betalar för o att du även betalar medlemsavgiften.

Namn: Annso
Tidpunkt: 2014-04-15 19:35
Hej!
Har du skickat till tavlingehdk@hotmail.com ? För den mailen har jag på telefonen och jag har inte fått något mail. Mvh Annso

Namn: Annette Nilsson
Tidpunkt: 2014-04-14 22:07
Skickat meddelande till er för en vecka sedan att vi inte kan tävla pga att min hund blev påflugen och biten av annan hund. Hon blev sövd och sydd. Det är karens 28 dagar på läkemedlen hon fick. Bifogade veterinärintyg men inte hört något av er. Kollar ni inte mailen?? Det är en vecka sedan jag mailade första gången och har mailat en gång till. Vill ha svar om ni sett detta samt att ni sätter in pengarna till SBK tävling.
MVH// Annette Nilsson
Ajgo's Afrodite Lkl 2


Svar: Hej Anette! Se svar ovanför dig.

Denna gästbok är till för dig som vill dela dina tankar eller åsikter med andra, så ta och slå dig ner en stund och lämna ett avtryck i tiden. gästbok

Obs! Vill du få kontakt med tex vår ordförande Annso Henningson kan du maila direkt ehdk.ordf@gmail.se   Det går även att kryssa i rutan privat meddelande så ser bara webmaster det.

 
 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Tack för att du tog dig tid att skriva i gästboken.  Smutskastning, påhopp osv tar jag bort omg.